Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Опиши предишния с първата буква от името му.
Пон Юни 22, 2015 3:53 am by Алекс Аграмунт

»  Кажи мръсната тайна на предишния.
Пон Юни 22, 2015 3:53 am by Алекс Аграмунт

» Оцени лика на предишния от 1 до 10.
Пон Юни 22, 2015 3:52 am by Алекс Аграмунт

» Fuck or Pass?
Пон Юни 22, 2015 3:52 am by Алекс Аграмунт

» Популярен ли си ?
Пон Юни 22, 2015 3:51 am by Алекс Аграмунт

» Довърши думата на предишния..
Пон Юни 22, 2015 3:51 am by Алекс Аграмунт

» Напишете си името със затворени очи..
Пон Юни 22, 2015 3:51 am by Алекс Аграмунт

» Познай какъв цвят са очите на следващия.
Пон Юни 22, 2015 3:50 am by Алекс Аграмунт

» Познай любимият герой от Дневниците на вампира на следващия?
Пон Юни 22, 2015 3:50 am by Алекс Аграмунт

» Ударете с ръка по клавиатурата.
Пон Юни 22, 2015 3:49 am by Алекс Аграмунт

» Да броим обратно от 1000.
Пон Юни 22, 2015 3:49 am by Алекс Аграмунт

»  5 думи с буквата..
Пон Юни 22, 2015 3:49 am by Алекс Аграмунт

» Да броим до 10 000.
Пон Юни 22, 2015 3:48 am by Алекс Аграмунт

» Познай коя зодия е следващия.
Пон Юни 22, 2015 3:48 am by Алекс Аграмунт

» Да броим до 1000.
Пон Юни 22, 2015 3:47 am by Алекс Аграмунт

Екип.
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 32, на Нед Сеп 30, 2012 6:17 pm

Рецепцията

Go down

Рецепцията

Писане by Електра on Съб Авг 18, 2012 4:52 pm

avatar
Електра

Мнения : 698
Пари : 952
Join date : 18.08.2012
Местоживеене : Мистик Фолс

Роул Плей
Най-важното за героя: Историята беше проста,но да наблегнем да думата БЕШЕ.Най-обикновено момиче с най-обикновен живот.Богата популярна и всичко подобно.На едно парти е превърната във вампир от една Древна.И така се започват драмите.Оказва се,че Електра е преродената дъщеря на Афродита-богинята на любовта.Всичко става още по-заплетено,когато Електра решава да отключи силите си.И така ето го отрочето на Богинята на любовта,която би трябвало да се преражда още много време и да изпълни своето признание,но пък кога Електра би следвала правилника?Да видим какво ще се случи сега..

Върнете се в началото Go down

Re: Рецепцията

Писане by Алекс Аграмунт on Нед Юли 14, 2013 8:07 pm

Напоследък Алекс беше занамарил социалният си живот и всичко това се отразяваше върху негово прекрасно тяло, което изглеждаше толкова отпуснато и ужасно, че трябваше да предприеме нещо.
Обичаше спорта и това беше начина по който да се избави от сегашните си мъки, още повече , че нямаше никакво желание приятелката му да го види в този му вид, направо щеше да се самоубие.
Затова, някъде след 9,30 сутринта, младият чужденец се постара да изглежда добре и като се качи в колата си, потегли в посока към спа центъра, за когото бе чувал доста добри отзиви.
Когато пристигна на рецепцията, нямаше много хора като изключим едно момче и няколко японки, който постоянно се кискаха на своя симпатичен, но напълно неразгадаем език.
Алекс се приближи към момичето на рецепцията и я заговори:
-Добро утро, казвам се Алекс Аграманут и се интересувам как мога да се сдобия с членство в спа центъра, тъй като случаят е спешен?- тактично замълча момчето и малко се притесни какво ли щеше да каже блондинката за ужасната му отпусната фигура.
-Здравейте, приятно ми е да се запознаем.Казвам се Александрия и с радост ще ви помогна- отвърна с разбиране тя и като го огледа с добронамерена усмивка, продължи:
-Не е никакъв проблем да получи достъп за спа центъра,ще получите членска карта с която ще имате достъп до всички услуги, с който разполагаме- завърши тя и извади някаква бланка с документи, вероятно да попълни нещо.
-Вие само ми обясенте какво трябва да направя, а останалото е моя гриша- отговори вече успокоен младежът и започна да разглежда документите, през това време към тях се приближи накакъм мъж, вероятно част от спа центъра, тъй като извади някаква златна карта с инициалите на центъра.
avatar
Алекс Аграмунт
Човек.
Човек.

Мнения : 99
Пари : 153
Join date : 26.07.2012
Местоживеене : Стара Загора

Роул Плей
Най-важното за героя: Роден е в град Овиедо,където прекарва значителна част от своето детство сред компанията на местни земавладелци,бизнесмени и свещенници,от който се научава да цени постигнато с труд и как точно трябва да си го заработи. Израства сред спокойно и прекрасна среда,в компанията на хиляди други свой връсници с който скоро си създават една групичка,която да помага на града в различин социални дейности. Семейството му се състои от цели осем човека-освен него,то включва баща му Камило строителен инженер,чието ежедневие се дели на две части-една част от работата я върши тук,а част от другите му задължения го карат често да пътува извън Испания.Майка му Дженифър пък е известен кулинарен специалист,чиято популярност нараства и си осгирума собствено шоу.Баба му Миранда и дядо му Фернандо,който са бивши театрилни звезди,както и малката му сестра Анабел,която пък има желанието да се занимава с науки.Накрая са чичо му Гийермо,известен бизнесмен,който осигурва благотворително местните църкви и болници и леля му Хустина,която е учителка и преподава религия и природни науки на децата. Самият той получава отлично образование и по-късно заминава за Атина и Лондон,където усъвършенства знанията си по право и реклама,а след като приключва окончателно образованието си,решава да започне кариера като модел и малко след това между паузите от ангажименти,пристига на почивка в анонимното малко градче Мистик Фолс,където решава да поживее и да опознае местната култура и тукашните хора.

Върнете се в началото Go down

Re: Рецепцията

Писане by Кардам on Пон Юли 15, 2013 9:32 pm

Както обикновено Кардам се събуди рано. Стана от леглото и отиде в банята, където се избръсна и си взе душ. После се облече и слезе в кухнята. Направи си закуска: препечени филийки намазани с: мед и лютеница и парче шунка и изпи чаша топъл шоколад без захар. От кухнята отиде в библиотеката. Там прегледа една папка и я остави. Прибирайки я видя картата си за vip членство в спа центъра. Център, в който ходеше по няколко пъти в месеца. Да тренираше и в къщи, но в дома си имаше само щанга велоенергометър   и чифт дъмбели. Друго са си професионалните уреди. И като стана дума не беше фитнес маниак, просто поддържаше форма. Реши да отиде. Така и така сутринта му беше свободна, а и една от малкото привилегии на това да си милиардер и собственик на международна компания, е че може да идваш на работа със закъснение ако искаш. Върколакът рядко се възползваше от нея и обикновено си имаше причини. Например пълнолунието. И не, не беше работохолик щом питате. Освен това срокът на картата изтичаше и щеше да си я продължи. Кардам си приготви сак с дрехи и тръгна към спа центъра, като първо се обади на секретарката си,  че няма да дойде сутринта на работа. Когато пристигна в центъра на рецепцията освен младата служителка имаше само един младеж приблизително на неговата възраст и няколко японки, които на своя език си говореха за момчета и други техни си работи.
- Здравейте, госпожице Александрия - поздрави младият мъж приближавайки рецепцията. - Бих искал да продължа членството си.
- Добро утро г-н Чакъров - усмихна се в отговор момичето взимайки картата му. - Разбира се.
Докато вадеше неговите документи, Кардам погледна към връстника си.
- Добро утро - поздрави го нашият герой.
avatar
Кардам
Върколак.
Върколак.

Мнения : 162
Пари : 180
Join date : 11.03.2012

Роул Плей
Най-важното за героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Рецепцията

Писане by Алекс Аграмунт on Вто Юли 16, 2013 5:56 pm

От пръв поглед ставаше ясно, че Алекс нямаше да има никакви проблеми да получи членство, просот тези документи чисто и просто бяха една формалност да даде малко информация за себе си, да остави контакти за връзка и постоянен адрес, ако се наложи да се свържат с него.
Не изглеждаше толкова сложно и затова с огромно старание започна да ги попълва и когато приключи, подаде ги на младото момиче и се насочи внимание към новопристигналият млад господин, който явно беше постоянен чел на този център.
-Добро утро! -отвърна любезно на поздрава му младият испанец и след кратко мълчание, продължи:
-Радвам се, че имам възможност да разговарям с човек, който е свързан с този спа център, тъкмо да ми помогне към кой точно услуги да се насоча.
Отдавна не бе провеждал разговор с някой, пък и неговият акцент го издаваше, че е чужденец и не знаеше дали пък тук местните не гледаха на тях с лошо око и затова на моменти се чустваше малко неспокоен.
От друга страна, младежът му се стори доста симпатичен и щеше да се зарадва ако успее да завърже нов контактс някой от местните.
-Приятно ми е да се запознаем.Казвам се Алекс Аграмунт и съм от Испания-представи се той и подаде ръка.
avatar
Алекс Аграмунт
Човек.
Човек.

Мнения : 99
Пари : 153
Join date : 26.07.2012
Местоживеене : Стара Загора

Роул Плей
Най-важното за героя: Роден е в град Овиедо,където прекарва значителна част от своето детство сред компанията на местни земавладелци,бизнесмени и свещенници,от който се научава да цени постигнато с труд и как точно трябва да си го заработи. Израства сред спокойно и прекрасна среда,в компанията на хиляди други свой връсници с който скоро си създават една групичка,която да помага на града в различин социални дейности. Семейството му се състои от цели осем човека-освен него,то включва баща му Камило строителен инженер,чието ежедневие се дели на две части-една част от работата я върши тук,а част от другите му задължения го карат често да пътува извън Испания.Майка му Дженифър пък е известен кулинарен специалист,чиято популярност нараства и си осгирума собствено шоу.Баба му Миранда и дядо му Фернандо,който са бивши театрилни звезди,както и малката му сестра Анабел,която пък има желанието да се занимава с науки.Накрая са чичо му Гийермо,известен бизнесмен,който осигурва благотворително местните църкви и болници и леля му Хустина,която е учителка и преподава религия и природни науки на децата. Самият той получава отлично образование и по-късно заминава за Атина и Лондон,където усъвършенства знанията си по право и реклама,а след като приключва окончателно образованието си,решава да започне кариера като модел и малко след това между паузите от ангажименти,пристига на почивка в анонимното малко градче Мистик Фолс,където решава да поживее и да опознае местната култура и тукашните хора.

Върнете се в началото Go down

Re: Рецепцията

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите