Вход
Latest topics
Екип.
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 11 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 354, на Пет Окт 18, 2024 10:25 pm
Ally Stonem
2 posters
Страница 1 от 1
Ally Stonem
Име: Ally Stonem/ако може да ми промените името на: Ally Stonem
Години: 20/800
Раса: Демон
Дарба: Бързина, Ловкост, Сила.
Външен вид: Зависи от това, кое тяло съм заела. В момента косата ми е златисто руса и се спуска на вълни по гърба ми. Когато се погледна в огледалото виждам малко носле, красиви скули и ослепителна усмивка. Но първо винаги забелязвам очите. Синьо-зелени, каращи те да се предаваш всеки път. Само с тези очи можех да съблазня мъж за секунди. Една дума ме описваше: перфектна. Спускаме се надолу и забелязваме прекрасното тяло, точно на кръста има малък надпис ,,Sed Diabolus me iudicare potest.'', което означава, че само Дяволът може да ме осъжда. Надолу се виждат дългите крака. Дрехите, които нося са повечето пъти къси поли и мини-роклички. Няма нищо лошо в тях естествено. Обожавам да бъда момичето, по което всички се заглеждат. А и кой не би се загледал по мен?!
Характер: Хм, характер, характер. Кой не обича да се самоопределя? Аз, моя милост и аз. Атрактивна, саркастична, иронична...лоша. Естествена, хаплива, арогантна, егоистична...бездушна. Трябва ли да продължавам? Е, добре. Обожавам да измъчвам жертвите си. Ако отида на психолог или нещо подобно, сигурно ще кажат, че съм имала трудно детство и имам леки психични отклонения. Хах. За какво детство може да се говори, след като не съм имала детство. Бяхме аз, близначката ми...и хиляди други демони затворени в Ада. Прекрасно, нали? Сега просто правя сделки с жалките същества, наричащи се хора и прекарвам всяка секунда в пиене и забавления. Влюбвала съм се само веднъж и повече никога няма да направя същата грешка.
История: Каква история може да има един демон? Да, помня всичко, което ми се е случвало през годините, но каква е ползата? След като спра да имам полза от тялото, което съм заела, просто го напускам и заемам ново. С една подробност, имам сестра...близначка. Винаги заемаме тела на близначки. Без Али, няма Сали. Без Сали, няма Али. Тялото, в което съм сега има доста лоши спомени, дори и зловещите неща, които правя...не могат да се сравнят с това, което беше преживяло това момиче. Още като малка е била разделена от близначката си по по грешка. През годините прекарани в приемни семейства е приемала наркотици, самонаранявала се е, дори на няколко пъти е била изнасилвана. Но по някаква причина, тя не изразявала чувствата си, просто го е преглъщала и е продължавала напред. Когато заех тялото и, тя и сестра и тъкмо се бяха намерили. Колко "сладко". Ние със Сали ги превзехме и от около 7-8 години изглеждаме така. Сега съм в Мистик Фолс, загубила следите на така обичаната си сестра.
Допълнителна информация: Имам нож, който убива демони. Ирония, нали?
Снимка: Amber Heard
Ally Stonem- Демон.
Пари : 490
Роул Плей
Най-важното за героя:
Re: Ally Stonem
Одобрена си, добре дошла.
Scarlette.- Вампир.
Пари : 713
Роул Плей
Най-важното за героя:
Similar topics
» На горещия стол - Ally Stonem (19.03 - 25.03)
» ~Lilana Stonem~
» Ally is actually...Ally <3
» Ally.
» Ally's fuckin' apartment ^^ +18
» ~Lilana Stonem~
» Ally is actually...Ally <3
» Ally.
» Ally's fuckin' apartment ^^ +18
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пон Юни 22, 2015 3:53 am by Алекс Аграмунт
» Кажи мръсната тайна на предишния.
Пон Юни 22, 2015 3:53 am by Алекс Аграмунт
» Оцени лика на предишния от 1 до 10.
Пон Юни 22, 2015 3:52 am by Алекс Аграмунт
» Fuck or Pass?
Пон Юни 22, 2015 3:52 am by Алекс Аграмунт
» Популярен ли си ?
Пон Юни 22, 2015 3:51 am by Алекс Аграмунт
» Довърши думата на предишния..
» Напишете си името със затворени очи..
» Познай какъв цвят са очите на следващия.
Пон Юни 22, 2015 3:50 am by Алекс Аграмунт
» Познай любимият герой от Дневниците на вампира на следващия?
Пон Юни 22, 2015 3:50 am by Алекс Аграмунт
» Ударете с ръка по клавиатурата.
Пон Юни 22, 2015 3:49 am by Алекс Аграмунт
» Да броим обратно от 1000.
» 5 думи с буквата..
» Да броим до 10 000.
Пон Юни 22, 2015 3:48 am by Алекс Аграмунт
» Познай коя зодия е следващия.
Пон Юни 22, 2015 3:48 am by Алекс Аграмунт
» Да броим до 1000.