Вход
Latest topics
Екип.
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 7 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 7 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 354, на Пет Окт 18, 2024 10:25 pm
Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2012)
2 posters
Страница 1 от 1
Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2012)
Здравейте ! Тук всеки може да пише къде иска да кандидатства и естествено къде са го приели..
Аз лично минах през този период преди 2 години.. А вие?
Аз лично минах през този период преди 2 години.. А вие?
????- Гост
Re: Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2012)
Аууу супер идея да постнете тази темичка!Страхотна идея!
Аз тази година кандидатствах и определено беше много трудно...Аз като цяло съм много амбициозна и още в 5 клас си бях избрала 1 немска(София),но после обърнах поглед към 1 испанска-много добро училище с отлични програми след завършването на 12 клас...И тук идва важен фактор за избирането на дадено училище-Каква реализация ще ми предложи?
За самото кандидатстване си иска яко учене...с предимство са тези,които ходят на курсове или поне това са моите наблюдения...Аз тръгнах на курсове чак след Коледа и определено ми трябваше мноого време,за да зацепя къде се намирам...А съм била пълна отличничка и по български и по математика.Най-ниската ми оценка по математика беше 5 и имах само две миналата година,а тази имах две 4!Всеки казва,че материала е много и няма как да се усвои толкова бързо...
В крайна сметка ме приеха във Националната Финансово Стопанска Гимназия(НФСГ) с бал 32,037...Което не е най-добрият бал,но е над 30...Тази година много вдигнаха баловете...Трябва да имаш много висок бал за езиковите гимназии...
Аз тази година кандидатствах и определено беше много трудно...Аз като цяло съм много амбициозна и още в 5 клас си бях избрала 1 немска(София),но после обърнах поглед към 1 испанска-много добро училище с отлични програми след завършването на 12 клас...И тук идва важен фактор за избирането на дадено училище-Каква реализация ще ми предложи?
За самото кандидатстване си иска яко учене...с предимство са тези,които ходят на курсове или поне това са моите наблюдения...Аз тръгнах на курсове чак след Коледа и определено ми трябваше мноого време,за да зацепя къде се намирам...А съм била пълна отличничка и по български и по математика.Най-ниската ми оценка по математика беше 5 и имах само две миналата година,а тази имах две 4!Всеки казва,че материала е много и няма как да се усвои толкова бързо...
В крайна сметка ме приеха във Националната Финансово Стопанска Гимназия(НФСГ) с бал 32,037...Което не е най-добрият бал,но е над 30...Тази година много вдигнаха баловете...Трябва да имаш много висок бал за езиковите гимназии...
Електра- Мнения : 698
Пари : 952
Местоживеене : Мистик Фолс
Роул Плей
Най-важното за героя: Историята беше проста,но да наблегнем да думата БЕШЕ.Най-обикновено момиче с най-обикновен живот.Богата популярна и всичко подобно.На едно парти е превърната във вампир от една Древна.И така се започват драмите.Оказва се,че Електра е преродената дъщеря на Афродита-богинята на любовта.Всичко става още по-заплетено,когато Електра решава да отключи силите си.И така ето го отрочето на Богинята на любовта,която би трябвало да се преражда още много време и да изпълни своето признание,но пък кога Електра би следвала правилника?Да видим какво ще се случи сега..
Re: Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2012)
Аз попринцип съм зле по математика основно заради учителката супер страшна е и само викаше и се заяждаше постояннно с мен,но за сметка на това по другите предмети съм много добра и това ми помогна да вляза в хубава гимназия.А сега съм супер хепи че всичко свърши и се махнах от оная дърта чанта и се надявам никога почече да не я срещна
Jessica Nightmare- Хибрид.
Пари : 1189
Местоживеене : Мистик Фолс
Роул Плей
Най-важното за героя:
Similar topics
» Обичам те, но... след 14-ата среща
» Два дена след бала..
» Ден след бала;Мистик Фолс
» След два месеца в Мистик Фолс
» Мистик Фолс - часове след бала.
» Два дена след бала..
» Ден след бала;Мистик Фолс
» След два месеца в Мистик Фолс
» Мистик Фолс - часове след бала.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пон Юни 22, 2015 3:53 am by Алекс Аграмунт
» Кажи мръсната тайна на предишния.
Пон Юни 22, 2015 3:53 am by Алекс Аграмунт
» Оцени лика на предишния от 1 до 10.
Пон Юни 22, 2015 3:52 am by Алекс Аграмунт
» Fuck or Pass?
Пон Юни 22, 2015 3:52 am by Алекс Аграмунт
» Популярен ли си ?
Пон Юни 22, 2015 3:51 am by Алекс Аграмунт
» Довърши думата на предишния..
» Напишете си името със затворени очи..
» Познай какъв цвят са очите на следващия.
Пон Юни 22, 2015 3:50 am by Алекс Аграмунт
» Познай любимият герой от Дневниците на вампира на следващия?
Пон Юни 22, 2015 3:50 am by Алекс Аграмунт
» Ударете с ръка по клавиатурата.
Пон Юни 22, 2015 3:49 am by Алекс Аграмунт
» Да броим обратно от 1000.
» 5 думи с буквата..
» Да броим до 10 000.
Пон Юни 22, 2015 3:48 am by Алекс Аграмунт
» Познай коя зодия е следващия.
Пон Юни 22, 2015 3:48 am by Алекс Аграмунт
» Да броим до 1000.