• the vampire diaries •
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Опиши предишния с първата буква от името му.
Домът на Елена Гилбърт EmptyПон Юни 22, 2015 3:53 am by Алекс Аграмунт

»  Кажи мръсната тайна на предишния.
Домът на Елена Гилбърт EmptyПон Юни 22, 2015 3:53 am by Алекс Аграмунт

» Оцени лика на предишния от 1 до 10.
Домът на Елена Гилбърт EmptyПон Юни 22, 2015 3:52 am by Алекс Аграмунт

» Fuck or Pass?
Домът на Елена Гилбърт EmptyПон Юни 22, 2015 3:52 am by Алекс Аграмунт

» Популярен ли си ?
Домът на Елена Гилбърт EmptyПон Юни 22, 2015 3:51 am by Алекс Аграмунт

» Довърши думата на предишния..

» Напишете си името със затворени очи..

» Познай какъв цвят са очите на следващия.
Домът на Елена Гилбърт EmptyПон Юни 22, 2015 3:50 am by Алекс Аграмунт

» Познай любимият герой от Дневниците на вампира на следващия?
Домът на Елена Гилбърт EmptyПон Юни 22, 2015 3:50 am by Алекс Аграмунт

» Ударете с ръка по клавиатурата.
Домът на Елена Гилбърт EmptyПон Юни 22, 2015 3:49 am by Алекс Аграмунт

» Да броим обратно от 1000.

»  5 думи с буквата..

» Да броим до 10 000.
Домът на Елена Гилбърт EmptyПон Юни 22, 2015 3:48 am by Алекс Аграмунт

» Познай коя зодия е следващия.
Домът на Елена Гилбърт EmptyПон Юни 22, 2015 3:48 am by Алекс Аграмунт

» Да броим до 1000.
Домът на Елена Гилбърт EmptyПон Юни 22, 2015 3:47 am by Алекс Аграмунт

Екип.
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 7 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 7 Гости :: 1 Bot

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 354, на Пет Окт 18, 2024 10:25 pm

Домът на Елена Гилбърт

Go down

Домът на Елена Гилбърт Empty Домът на Елена Гилбърт

Писане by ???? Чет Авг 23, 2012 8:40 pm

Домът на Елена Гилбърт Pic_449_bg

Хол:
Домът на Елена Гилбърт Hol2

Кухня:
Домът на Елена Гилбърт 2922077O

Библиотечка:
Домът на Елена Гилбърт White-chair-and-bookcase

Спалня:
Домът на Елена Гилбърт Lilavo_4

Баня:
Домът на Елена Гилбърт 1

Колата на Елена:
Домът на Елена Гилбърт Img02pop

Домашния любимец на Елена - Мия.
Домът на Елена Гилбърт 2581371965_12397f61a8

????
Гост

Върнете се в началото Go down

Домът на Елена Гилбърт Empty Re: Домът на Елена Гилбърт

Писане by ???? Чет Авг 23, 2012 8:54 pm

Вече минаваше полунощ. Звездите на небето се виждаха идеално. Блестяха толкова силно, че можеха да заслепят всеки. Бях се замечтала много.. Звездите ме омайваха, но човека, чиято ръка държа ме замайваше още повече.

След жалките изпълнения на Катрин на бала със Стефан се качихме в колата му и тръгнахме към нас. С едната ръка той мърдаше волана, а с другата ме беше хванал здраво и имах чувството, че никога няма да ме пусне, а и не исках да го прави. И ето, че за кратко време се озовахме пред дома ми. Всички лампи бяха светнати-както ги оставих. Обичах да виждам светлината.. Харесваше ми.. От превръщането ми наистина всичко се беше променило, всичко освен любовта ми към Стефан.

-И ето ни и нас.-Обърнах се към Стефан с усмивка.
Стефан излезе от колата преди мен и най-любезно ми отвори вратата да сляза и ми подаде ръка, след което ме целуна нежно, но много страстно.
След това пристъпихме прага на къщата и се настанихме в хола. Отворих хладилника и от там извадих едно студено, бяло вино и взех две чаши. В двете чаши сипах по равно от питието и едната я дадох на Стефан.
-За завръщането ти господин Салваторе.-Казах му аз и повдигнах чашата си леко нагоре след това се чу звук от двете кристални чаши, когато се докосваха.

????
Гост

Писане by Стефан Салваторе Чет Авг 23, 2012 9:07 pm

Катрин се оказа доста по-наивна, отколкото очаквах.Наистина ли си мислеше, че със тези заплахи може да уплаши мен или Елена.Счупи ми ръката? Хаха...има късмет, че съм джентълмен и не бих посегнал на жена.Въпреки, че като се замисля за нея може и да направя изключение.Разбира се не ми направи голямо впечатление счупването.Ръката ми се оправи секунди след това.
С Елена решихме да си тръгнем и да отидем у тях.И без това Катрин успя да развали веселбата на всички.Освен, че въздейства на оркестъра да спре да свири, се погрижи и за осветлението.Залата тънеше в непрогледен мрак.Само светлина от телефони и свещи се откриваше на места.Щом излязохме навън лунната светлина ни освети.Оказа се, че е прекрасна вечер, просто компанията ми не бе толкова приятна.Но пък сега съм с Елена и нищо не може да ни развали остатъка от вечерта.Тръгнахме към колата и докато карах видях, че съм получил СМС "Стефан играеш опасна игра, поне засега всичко е наред,но доколкото познавам двете дами в компанията ти...предвиждам буря - А" Бурята вече премина...поне засега.Катрин не се отказваше лесно и със сигурност ще продължава да пречи на връзката ми с Елена, но не мисля да й го позволявам.Не след дълго стигнахме до дома на Елена и слязохме от колата, като разбира се избързах да й отворя вратата.Веднага след това влязохме в къщата.Личеше си, че е обзаведена от човек със стил...като Елена.Тя взе две чаши и една бутилка бяло вино.
"-За завръщането ти господин Салваторе." - вдигна тост Елена.
- И за бъдещето ни заедно! - допълних и отпих глътка от виното.Най-накрая тази вечер ще се насладя на приятна компания и хубаво вино.
- Е...какво ти се прави, госпожице Гилбърт? Нощта е пред нас... - попитах я и след това последва нова целувка помежду ни.
Стефан Салваторе
Стефан Салваторе
Вампир.
Вампир.

Пари : 79

Роул Плей
Най-важното за героя: Абсолютна противоположност на брат си Деймън.Стефан е спокоен човек, искащ да живее като нормален човек, но ако бъде предизвикан се променя драстично за секунди.Става силен, яростен и кръвожаден вампир, готов на всичко, за да се справи с проблема.Добрите му сетива и рефлекси му помагат в много ситуации, например във футбола.Това му помага да създава нови приятелства, но и засилва гнева на тези, които не са добри колкото него.

Писане by ???? Чет Авг 23, 2012 9:25 pm

Всеки миг със Стефан ме караше да мечтая, че винаги ще е така.. Но като се замисли или по-точно ако трябва да се събудя от "съня" ще видя около себе си много лоши неща, които ме натъжаваха с всяка изминала секунда. Не бях човек.. Да вече не бях, но усещах, че човешкото в мен още живееше и дори надделяваше вампирската ми същност. Нещата, които изглеждат толкова прости, изведнъж са необятни. Иска ми се всички да видят, че въпреки всичко ... съм едно обикновено момиче!

Когато със Стефан се целунахме краката ми се подкосиха по онзи начин, както се подкосяваха винаги щом той е наблизо.
-Какво ще правим ли?-Отвърнах му аз.
-Някакви предложения красив господине?-Добавих аз и леко прехапах устните си докато галих нежно с ръце лицето му и ръката ми бавно, бавно слизаше надолу по гърба му.

????
Гост

Писане by Стефан Салваторе Чет Авг 23, 2012 9:49 pm

Усетих, че Елена потръпна при поредната ни целувка.Точно този ефект исках да получа.Не знам защо, но винаги действах на жените така.Доста време ме нямаше и Елена ми липсваше.Но сега сме тук и ще се наситим един на друг.След като се превърна не бях около нея.Изгарях от желание, за да разбера какъв ли ще е бурния, вампирски секс с нея...Когато беше човек аз все пак внимавах да не я нараня, но сега не е крехкото момиченце от преди и можем да се развихрим.
- Предложения...ммм какво ще кажеш за нещо забавно...страстно...бурно... - при всяка пауза следваше нова и нова целувка, а тялото ми се доближаваше взе по-близо до нейното.Най-после...след толкова време отново ще сме заедно.Липсваха ми тези нейни предизвикателни погледи, тези докосвания, движения...начинът, по който ръцете й шареха по гърба ми.Тя много добре знаеше, че това ме побърква и не пропусна и този път да го направи.Действията ми ставаха все по-настоятелни.Целувах устните й, врата, гърдите.Миг след това с едно движение успях да сваля роклята й.
- Мисля, че няма да ни трябва... - казах и й намигнах.Продължих да обсипвам с целувки цялото й тяло...
Стефан Салваторе
Стефан Салваторе
Вампир.
Вампир.

Роул Плей
Най-важното за героя: Абсолютна противоположност на брат си Деймън.Стефан е спокоен човек, искащ да живее като нормален човек, но ако бъде предизвикан се променя драстично за секунди.Става силен, яростен и кръвожаден вампир, готов на всичко, за да се справи с проблема.Добрите му сетива и рефлекси му помагат в много ситуации, например във футбола.Това му помага да създава нови приятелства, но и засилва гнева на тези, които не са добри колкото него.

Писане by ???? Пет Авг 24, 2012 11:35 am

Стефан ме караше да се чувствам изключително и всяка една негова ласка ме побъркваше. Когато свали роклята ми дойде ред да му върна жеста. Съблякох черния му смокинг и го оставих по бельо, след което използвах вампирската си бързина за да го придърпам на спалнята в стаята ми.

Той бе седнал върху спалнята, а аз се приближих до него като в сън, коленичих на леглото и силно го прегърнах, след което започнах да го целувам по врата. Бях спокойна, щом усещах тялото му толкова близо до моето. Само, да го докосна беше доказателство, че е истински, че тази нощ е истинска, че нищо друго няма значение - нито Катрин, нито който и да е в града.

Стефан ме улови за брадичката и притегли лицето ми към своето. Целуна ме силно, страстно. Отвърнах му със същия плам. Целувахме се в захлас, аз затвори очи и забравих за бъдещето. След не дълго време Стефан откопча сутиена ми отзад и го метна някъде из стаята.

????
Гост

Писане by Стефан Салваторе Пет Авг 24, 2012 11:50 am

Елена знаеше как да използва вампирските си дарби и това доста ми хареса.За секунди и аз се озовах само по боксерки.Беше се погрижила за смокнига ми.Бяхме разхвърлали дрехи навсякъде по стаята.Миг след това се озовахме в спалнята.Елена за доближи и започна да ме целува по врата.
- Казах ли то колко много ми липсваха докосванията ти, целувките ти...?
След това се обърнах и с едно движение успях да сваля сутиена й, докато устните ми не се отделяха от нейните.Хванах я за кръста и я придърбах към себе си.Миг след това се озовах отгоре й.Плъзнах пръст по шията й, продължавайки надолу към гърдите й.Това я накара да настръхне.Последва нова страстна и бурна целувка.Вече едвам издържах.Исках я...тя беше единственото нещо, за което мислех в момента.Устните ми се преместиха надолу по тялото й, като осатвяха горещи, влажни следи след себе си.Целувах врата, гърдите, корема й.Стигнах до бикините й, които свалих със зъби.Веднага след това я погледнах в очите и видях онзи нейн поглед, който ме караше да изтръпна.Беше прехапала долната си устна в несполучлив опит да удържи стоновете си.Ръцете ми се разхождаха по цялото й тяло без да пропускат и сантиметър от него...
Стефан Салваторе
Стефан Салваторе
Вампир.
Вампир.

Роул Плей

Писане by ???? Пет Авг 24, 2012 8:41 pm

Всеки един допир от Стефан ме караше да изтръпвам повече и повече.. Всяко едно негово движение беше като магия. Сякаш не беше реално.. Сякаш бях в сън, от който не исках да се събудя никога..
-А аз казах ли ти колко много ми липсваха твоите и как всяка вечер стоях на прозореца в очакване ти да застанеш под него и след това за част от секундата да се озовеш до мен?.. -Придърпах го към себе си, след което започнах да го целувам по врата отново. С нежни движения свалих боксерките му и се озовах отгоре него.
Бяхме голи.. От кога мечтаех този момент да се случи отново. Всичко беше толкова нежно и бавно, до един момент, когато Стефан ме тръшна с буйна сила под него. Беше толкова страстно.. Беше като сбъдната мечта..

????
Гост

Писане by Стефан Салваторе Съб Авг 25, 2012 12:09 pm

"
аз казах ли ти колко много ми липсваха твоите и как всяка вечер стоях
на прозореца в очакване ти да застанеш под него и след това за част от
секундата да се озовеш до мен?..
"
За същото си мислех и аз всяка вечер, в която бях далеч от нея.Наистина исках за част от секундата да се озова при нея и отново да бъдем заедно...както сега.Но важното е, че в момента сме заедно и правим вечерта доста по-приятна отколкото беше в началото.Изобщо не мислех за Катрин, за проблемите, който ще ми навлече за в бъдеще.В главата ми бе само Елена.
Тя за пореден път успя да се измъкне и да застане отгоре ми, целувайки врата ми.Миг след това свали боксерките ми.Миг след това отново се озовах над нея.Придърпах тялото й към моето и те се сляха в едно цяло и започнаха да се движат в перфектен синхрон.А всяко едно движение носеше вълна от удоволствие и за двама ни...
Стефан Салваторе
Стефан Салваторе
Вампир.
Вампир.

Роул Плей

Писане by ???? Нед Авг 26, 2012 7:02 pm

Не си и представях, че отново може да се случи такова нещо между мен и Стефан .. Мислих си, че вече никога повече нямаше да се върне тук в Мистик Фолс, а аз дори и да бях вампир така и не смятах да напускам родния си град, защото въпреки всички неща, които ме правиха нещастна напоследък имах толкова страхотни и незабравими спомени тук, че не бих могла да се откажа от тях и от любимите си затънтени кътчета.

В началото всичко беше с бавен перфектен синхрон между мен и Стефан.. Но за малка част от секундата всичко се обърна на опаки.. Синхрона остана така перфектен и идеален, но движенията при които телата ни се сливаха, изобщо не бяха бавни. Всяко едно движение ставаше все по-бързо и по-бързо докато не се превърнаха в един страхотен бурен секс.

????
Гост

Писане by Стефан Салваторе Пон Авг 27, 2012 2:00 pm

Тези моменти с Елена бяха незабравими.Особено сега след като толкова време бяхме далеч един от друг.Не можех да й се наситя.Само мисълта отново да бъда с нея ме побъркваше, а сега това не истина.И не исках никога да свършва.Но с всеки изминал момент движенията ни ставаха все по-бързи и по-бързи докато накрая не ни обля вълна от върховно удоволствие.Тогава Елена заби ноктите си в гърба ми, оставяйки следи, които бързо изчезваха.
Излегнах се на голямото легло и се обърнах към Елена.
- Тези моменти също ми липсваха... - казах и я целунах нежно.
Стефан Салваторе
Стефан Салваторе
Вампир.
Вампир.

Роул Плей

Писане by ???? Чет Авг 30, 2012 5:44 am

Нежността и удоволсатвието се сливаха и бяха идеални. Как се надявах това отново да се случил. Не бях спала с никой друг от както Стефан си бе заминал а и не го исках да го правя.
След цялото преживяване в спалнята ми, се озовахме сгушени един в друг. Бях се облегнала на гърдите на Стефан, а той нежно ме галеше по тялото. Лежахме и бяхме утънали в тишината на нощта. За миг от секундата аз затворих очите си, защото бях изморена от вечерта и вече се бях унесла в сънища..

ПС:Извинявам се много за забавянето.. Няколко дена нямах нет дори не знам защо.. ;с

????
Гост

Писане by Стефан Салваторе Съб Сеп 01, 2012 7:18 pm

След като вечерта протече в скандал и караници между Елена и Катрин, продължението и беше повече от идеално.Така нощ не бях изживявал от доста време.След като си трънгах от Мистик Фолс не съм бил с друга.Не, че не съм имал възможност...имах и то не е една, но в мислите ми бе само Елена.Исках отново да сме заедно както в момента.Наистина се радвам, че се завърнах.Едва ли бих издържал още време без нея.
Елена се бе облегнала на гърдите ми и усетих, че миг след това се унася и заспива.Обичах да я гледам, докато спи.Беше прекрасна в такъв момент, особено, когато заспиваше с усмивка на лице както сега.Целунах я и аз също се отпуснах на възглавницата и миг след това заспах.
Сутринта слънчевите лъчи изгаряха кожата ми и с всички сили се опитваха да ме събудят, но аз правех всичко възможно да не го правя.Но накрая вече не издържах и реших да отворя очи.Обърнах се към Елена и я целунах.
- Добро утро! Как спа?
Стефан Салваторе
Стефан Салваторе
Вампир.
Вампир.

Роул Плей

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите