Вход
Latest topics
Екип.
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 7 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 7 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 354, на Пет Окт 18, 2024 10:25 pm
Styles'phone
2 posters
Страница 1 от 1
Styles'phone
Здравейте...Ако не вдигам може би ме гони някой луд върколак или..Ами нарушавам закона..Не базикам се тате не ме убивай!Оставете съобщение.Не,че не ви е ясно,но да кажа...Да да млъквам.
Стайлс- Човек.
Пари : 139
Роул Плей
Най-важното за героя:
Re: Styles'phone
Бяха минали само три дена, откакто Сам не беше виждала Стайлс и вече започваше да й липсва ужасно много. По цял ден държеше телефона в ръцете си, като на екрана пишеше неговото име, но така и не се осмели да го натисне … до днес. Не спираше да го вижда прегърнат с онова момиче … устните им се докосваха, а тя седеше отстрани и плачеше като малко дете. Не бе присъщо за нея да е толкова слаба, но очевидно той значеше прекалено много за нея.
Най-накрая взе телефона, а след като чу така любимия й глас и поредната глупост изтърсена от устните му, се разплака още по силно. Чуха се няколко хлипания след сигнала, а после и тъжния й глас.
Гласово съобщение:
„Не мога да повярвам … че от всички мъже … които познавам … ти ще се окажеш най-големия задник … Толкова ли не ти пука за онова, което стана онзи ден? За теб беше просто игра или какво? Да си поиграеш с малката Сам, защото никой до сега не го е правил или просто ме съжали, защото ще си остана девствена до края на живота си … е, сега няма защо да се притесняваш, тъй като ти свърши всичко нужно, за да ме убедиш, че до края на живота си не искам да виждам мъж!!!”
Най-накрая взе телефона, а след като чу така любимия й глас и поредната глупост изтърсена от устните му, се разплака още по силно. Чуха се няколко хлипания след сигнала, а после и тъжния й глас.
Гласово съобщение:
„Не мога да повярвам … че от всички мъже … които познавам … ти ще се окажеш най-големия задник … Толкова ли не ти пука за онова, което стана онзи ден? За теб беше просто игра или какво? Да си поиграеш с малката Сам, защото никой до сега не го е правил или просто ме съжали, защото ще си остана девствена до края на живота си … е, сега няма защо да се притесняваш, тъй като ти свърши всичко нужно, за да ме убедиш, че до края на живота си не искам да виждам мъж!!!”
Summer Roberts- Човек.
Пари : 143
Роул Плей
Най-важното за героя:
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пон Юни 22, 2015 3:53 am by Алекс Аграмунт
» Кажи мръсната тайна на предишния.
Пон Юни 22, 2015 3:53 am by Алекс Аграмунт
» Оцени лика на предишния от 1 до 10.
Пон Юни 22, 2015 3:52 am by Алекс Аграмунт
» Fuck or Pass?
Пон Юни 22, 2015 3:52 am by Алекс Аграмунт
» Популярен ли си ?
Пон Юни 22, 2015 3:51 am by Алекс Аграмунт
» Довърши думата на предишния..
» Напишете си името със затворени очи..
» Познай какъв цвят са очите на следващия.
Пон Юни 22, 2015 3:50 am by Алекс Аграмунт
» Познай любимият герой от Дневниците на вампира на следващия?
Пон Юни 22, 2015 3:50 am by Алекс Аграмунт
» Ударете с ръка по клавиатурата.
Пон Юни 22, 2015 3:49 am by Алекс Аграмунт
» Да броим обратно от 1000.
» 5 думи с буквата..
» Да броим до 10 000.
Пон Юни 22, 2015 3:48 am by Алекс Аграмунт
» Познай коя зодия е следващия.
Пон Юни 22, 2015 3:48 am by Алекс Аграмунт
» Да броим до 1000.