• the vampire diaries •
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Опиши предишния с първата буква от името му.
Елион и Електра EmptyПон Юни 22, 2015 3:53 am by Алекс Аграмунт

»  Кажи мръсната тайна на предишния.
Елион и Електра EmptyПон Юни 22, 2015 3:53 am by Алекс Аграмунт

» Оцени лика на предишния от 1 до 10.
Елион и Електра EmptyПон Юни 22, 2015 3:52 am by Алекс Аграмунт

» Fuck or Pass?
Елион и Електра EmptyПон Юни 22, 2015 3:52 am by Алекс Аграмунт

» Популярен ли си ?
Елион и Електра EmptyПон Юни 22, 2015 3:51 am by Алекс Аграмунт

» Довърши думата на предишния..

» Напишете си името със затворени очи..

» Познай какъв цвят са очите на следващия.
Елион и Електра EmptyПон Юни 22, 2015 3:50 am by Алекс Аграмунт

» Познай любимият герой от Дневниците на вампира на следващия?
Елион и Електра EmptyПон Юни 22, 2015 3:50 am by Алекс Аграмунт

» Ударете с ръка по клавиатурата.
Елион и Електра EmptyПон Юни 22, 2015 3:49 am by Алекс Аграмунт

» Да броим обратно от 1000.

»  5 думи с буквата..

» Да броим до 10 000.
Елион и Електра EmptyПон Юни 22, 2015 3:48 am by Алекс Аграмунт

» Познай коя зодия е следващия.
Елион и Електра EmptyПон Юни 22, 2015 3:48 am by Алекс Аграмунт

» Да броим до 1000.
Елион и Електра EmptyПон Юни 22, 2015 3:47 am by Алекс Аграмунт

Екип.
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 5 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости :: 1 Bot

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 354, на Пет Окт 18, 2024 10:25 pm

Елион и Електра

2 posters

Go down

Елион и Електра Empty Елион и Електра

Писане by Елион Люпен Пон Окт 01, 2012 5:16 pm

Две седмици вече бях далеч отМистик Фолс и това мялко градче вече ми липсваше. То и всичките му странни обитатели,но конференцията беше важна за шифа на болницата и ме изпратиха. Днес беше последният ми ден вНю Йорк и реших да посетя Електра в сънят й,хем щях да я изненадам,хем ще спестя пари ... Телефонните такси са скочили до небето,а онази жена в телефона ми все ми повтаря,че нямам кредит.
Прехвърлянето ми в сънят на съквартирантката ми стана много бързо.
-Електра!-ентусиазмът ми беше повече от обичайното за мен количество. Но все пак за пръв път от седмици виждам познато лице.
Елион Люпен
Елион Люпен
Ангел.
Ангел.

Пари : 106
Местоживеене : Мистик Фолс

Роул Плей
Най-важното за героя: Ангел с чисто сърце и лекар със сръчни ръце в едно. Труден за разбиране характер,но ако положите малко усилие ще я обикнете.

Върнете се в началото Go down

Елион и Електра Empty Re: Елион и Електра

Писане by Електра Пон Окт 01, 2012 5:23 pm

Сънят ми беше странен.Бях с една много красива жена,която имаше същата руса коса,спускаща се под кръста й като моята.Притежавахме почти еднакви черти.Сякаш на челото й пишеше,че е богиня на красотата.Това разбира се бе комплимент за мен.Тя ми заговори нещо на странен език,който първоначално не разбирах,но постепенно една частица от мен го асимилира.Тя ме викаше и ме наричаше "Дъще"?!Какво по дяволите?!
Точно когато стана най-объркано се появи новата ми приятелка и съквартирантка Елион.Тя беше ангел и разбира се не се и съмнявах,че ще се появи от някъде.Лошото бе че идвайки прогони непознатата.Искаше ми се да я скастря,но тя бе толкова нежна и мила и добра..Бе истински ангел!
-Елион!Изплаши ме!Можеше да предупредиш,че ще дойдеш.-засмях се при мисълта как ми се обажда и ми казва,че ще посети съня ми.-Както и да е!Ти си ангел и като такъв ми трябват небесните ти способности.Каква е много красива жена,прилича на мен и е с много руса и дълга коса.Приличаме си,но тя е по-възрастна,младолика е,но в очите й личи мъдрост..
Описах я по последен спомен нямах намерение да й обяснявам за това как ме е нарекла.
Електра
Електра

Пари : 952

Роул Плей
Най-важното за героя: Историята беше проста,но да наблегнем да думата БЕШЕ.Най-обикновено момиче с най-обикновен живот.Богата популярна и всичко подобно.На едно парти е превърната във вампир от една Древна.И така се започват драмите.Оказва се,че Електра е преродената дъщеря на Афродита-богинята на любовта.Всичко става още по-заплетено,когато Електра решава да отключи силите си.И така ето го отрочето на Богинята на любовта,която би трябвало да се преражда още много време и да изпълни своето признание,но пък кога Електра би следвала правилника?Да видим какво ще се случи сега..

Писане by Елион Люпен Пон Окт 01, 2012 5:34 pm

Веднага съжалих,че стреснах единствената душа на тази планета която се радва да ме види. Както винаги дори не успях да се извиня,а само направих физиономия ала "извинявай" и минахме нататък. Това всъщност ни стана като закодиран рефлекс когато изникна от някъде без предупреждение.
Изслушах я внимателно и веднага прегледах базата данни ,флопи диска както го нарича тя.
-Жена която да прилича на теб не съществува,Светкавичке... Съжалявам,има само богиня..майка ти.
Бях се загледала в една точка встрани от Електра и когато я погледнах разбрах,че не знае за това.
-Н..нали знаеш за майка си..че е богиня?
Елион Люпен
Елион Люпен
Ангел.
Ангел.

Роул Плей
Най-важното за героя: Ангел с чисто сърце и лекар със сръчни ръце в едно. Труден за разбиране характер,но ако положите малко усилие ще я обикнете.

Писане by Електра Вто Окт 02, 2012 12:28 pm

Седях като ударена от гръм. Само Елион можеше да пусне бомба като тази и да продължи нататък все едно нищо..Буквално ченето ми увисна и гледах тъпо като блондинките от онези вицове.Самата аз винаги съм се смяла на тях,но полудявах когато някой ме сметнеше за по-тъпа само защото съм руса.
Зелените ми очи бяха изскочили от орбитите си.Как така моя майка бе?!Как така майка ми ще е богиня?!Та това значи,че нашите не са ми родители!Боже господи...Тук трябва да има някаква грамадна грешка.Замислих се върху възможността моята съквартирантка и най-добра приятелка да е объркала нещо. Отговорът,уви не ме задоволяваше никак.
-Чакай малко!Майка ми?!Богиня?!Я дай пак и по-бавно понеже не мога да асимилирам нищо от това което казваш!
Така да видим...Аз дете на някоя могъща богиня...Тогава това значи,че съм осиновена!Сърцето ми се сви.Как така!Защо никога не са ми казвали,че съм осиновена!Доплака ми се при мисълта,че са ме лъгали 18 години.Аз не бях човек за пример и им създавах грижи,но те пак се държаха с мен все едно нищо не е било.А сега ми подариха имението...Имах добри родители...Спомних си всеки момент от онези "важни"моменти,които прекарах с тях.Когато се научих да карам колело.Първите си стъпки.Чакай малко как помнех първите си стъпки?!Това бе ненормално!И след това,разбира се,се сетих че вече съм вампир,а и сънувам все пак.
След малкото отклонение върнах поглед на милото ми ангелче което седеше до мен и се чудеше как да ми обясни случващото се.
Електра
Електра

Роул Плей
Най-важното за героя: Историята беше проста,но да наблегнем да думата БЕШЕ.Най-обикновено момиче с най-обикновен живот.Богата популярна и всичко подобно.На едно парти е превърната във вампир от една Древна.И така се започват драмите.Оказва се,че Електра е преродената дъщеря на Афродита-богинята на любовта.Всичко става още по-заплетено,когато Електра решава да отключи силите си.И така ето го отрочето на Богинята на любовта,която би трябвало да се преражда още много време и да изпълни своето признание,но пък кога Електра би следвала правилника?Да видим какво ще се случи сега..

Писане by Елион Люпен Вто Окт 02, 2012 12:49 pm

Вярно,че все още не разбирам някои неща за това ...за всички неща на земята. Май трябва да й обясня някои неща и то веднага. Хванах внимателно ръката й и я поведох да седне на една пейка обвита с цветя.
-Светкавичке, успокой се. -промълвих спокойно като се стараех да й предам от спокойствието си и се настаних бавно до нея. - Извинявай,че пуснах тази бомба ,но рано или късно щеше да разбереш. За това сомо ме изслушай и тогава ... Не си осиновено,Електра. Ти си преродена. Хората които те отгледаха са твои кръвни родители,а и да не бяха те те обичат повече от всичко на този свят ...както и аз.
Обичам я не само защото приюти един изтормозен,объркан и наранен ангел,а и заради доброто й сърце. Тя е досущ като майка си.
-Богинята Афродита е твоа майка и може би главната причина ние двете да се срещнем,Електра.
Елион Люпен
Елион Люпен
Ангел.
Ангел.

Роул Плей

Писане by Електра Вто Окт 02, 2012 1:09 pm

Говореше бавно и спокойно.Тихият й глас ми носеше огромно успокоение. Изслушах я и се замислих.Преродена значи...Това до някъде ме успокои-родителите ми си бяха моите родители.а майка ми истинската-беше Афродита. богинята на красотата.Прекрасно за това ли бях толкова красива и всичко живо ме гледаше по този начин...Разбира се аз скромността не я познавах и винаги бях готова дори сама да си направя комплимент.Сега вече нещата приеха интересен обрат.
-Англче,знаеш че сега съм вампир,това проблем ли е?
Тази мисъл бе минала светкавично през главата ми и веднага я изстрелях. Трябваше да знам.Това ли бе причината да се срещнем?Тя спомена нещо свързано с майка ми,но...Не знаех какво точно..Дали тя я беше изпратила,за да ме наблюдава или не знам и аз какво.Всичко това бе наистина много объркано!Какво по дяволите следваше сега?Сестра на Купидон и с кръвта на Никс?О боже как така за толкова малко време навлязох в толкова дълбоки дебри на свръхестественото?!Бях повече от втрещена,но реших да изчакам Елион да си каже всичко.Често я прекъсвах и не я оставях да се доизкаже.Тогава ангелското й личице ставаше червено от яд,но тя бързо се успокояваше,когато започвах да й се смея и тя самата се включваше.
-Е,ангелче,давай на там!Какво руго има от моето минало.което по странна случайност не знам?Нашите знаят ли каква съм?И от мен очаква ли се нещо?
Електра
Електра

Роул Плей

Писане by Елион Люпен Вто Окт 02, 2012 1:29 pm

Погледнах зачудено към дланите си,които бях отпуснала в скута си.
-Срещнах Афродита много отдавна. Тя бе млада,но така мъдра. Защити ме от нещо опасно и болезнено...нож в гърбът. Беше ми първоо слизане на земята и бях с още два ангела. Единият бе Архангел,който реши да избяга тук на земята и се опита да ме накара да отида с него...но тогава Майкъл разбра. Не посмях да бягам,стори ми се като жалък и достоен за презрение ход и се изправих пред Майкъл с молбата да ни остави. Той разбирасе се съгласи,но при условие,че аз платя цената за бягството на Архангела. Съгласих се и той подполи крилата ми. Болката беше неописуема,тогава за пръв път изпитах чувство.... Докато лежах и се гърчех от болка,гледах как той се връща в Рая.
Споменът ме накара несъзнателно да обвия ръце около тялото си. Поех си болезнено въздух и погледнах най-добрата си приятелка.
- Тогава се появи Афродита и въпреки цялата ненавист между ангелите и боговете на езичниците тя ми помогна. Взе ме в домът си и ми помогна да се възстановя. Заклех се че ще й помогна някой ден,но нямах тази възможност. За това сега ще помогна на теб. Това,че си вампир не пречи да отключим божествените ти сили,ще стане утре като се върна у дома.
Елион Люпен
Елион Люпен
Ангел.
Ангел.

Роул Плей

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите