• the vampire diaries •
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Опиши предишния с първата буква от името му.
Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;  - Page 2 EmptyПон Юни 22, 2015 3:53 am by Алекс Аграмунт

»  Кажи мръсната тайна на предишния.
Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;  - Page 2 EmptyПон Юни 22, 2015 3:53 am by Алекс Аграмунт

» Оцени лика на предишния от 1 до 10.
Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;  - Page 2 EmptyПон Юни 22, 2015 3:52 am by Алекс Аграмунт

» Fuck or Pass?
Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;  - Page 2 EmptyПон Юни 22, 2015 3:52 am by Алекс Аграмунт

» Популярен ли си ?
Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;  - Page 2 EmptyПон Юни 22, 2015 3:51 am by Алекс Аграмунт

» Довърши думата на предишния..
Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;  - Page 2 EmptyПон Юни 22, 2015 3:51 am by Алекс Аграмунт

» Напишете си името със затворени очи..

» Познай какъв цвят са очите на следващия.
Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;  - Page 2 EmptyПон Юни 22, 2015 3:50 am by Алекс Аграмунт

» Познай любимият герой от Дневниците на вампира на следващия?
Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;  - Page 2 EmptyПон Юни 22, 2015 3:50 am by Алекс Аграмунт

» Ударете с ръка по клавиатурата.
Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;  - Page 2 EmptyПон Юни 22, 2015 3:49 am by Алекс Аграмунт

» Да броим обратно от 1000.
Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;  - Page 2 EmptyПон Юни 22, 2015 3:49 am by Алекс Аграмунт

»  5 думи с буквата..

» Да броим до 10 000.
Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;  - Page 2 EmptyПон Юни 22, 2015 3:48 am by Алекс Аграмунт

» Познай коя зодия е следващия.
Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;  - Page 2 EmptyПон Юни 22, 2015 3:48 am by Алекс Аграмунт

» Да броим до 1000.
Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;  - Page 2 EmptyПон Юни 22, 2015 3:47 am by Алекс Аграмунт

Екип.
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 16 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 16 Гости :: 1 Bot

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 354, на Пет Окт 18, 2024 10:25 pm

Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;

2 posters

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;  - Page 2 Empty Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;

Писане by Каси Блейк Нед Мар 11, 2012 5:21 pm

First topic message reminder :

Поредният училищен ден- петък. Програмата ми беше скучна, а аз самата бях изключително изнервена. Може би това се дължеше на желанието ми да се прибера по-бързо у дома? Вероятно. Всъщност цял ден правех всичко, но не и да се съсредоточа върху материяла, който учителят преподава.
Няколко пъти поглеждах към телефона си нервно и погледа ми се спираше на номера на Деймън. Така ми се искаше да му се обадя, но си нямах и на идея какво да му кажа, как да започна разговора.. "Глупачка, просто го забрави и се съсредоточи над уроците!" ми казваше разума, но аз (както винаги) реших да не се вслушам в него.
Последният час приключи. Вече беше тъмно и всички се отправихме към своите домове. Аз-към вана на паркинга. Все пак къщата ми беше на другия край на Мистик Фолс..
Пуснах косата си; когато стигнах до вана започнах да се ровя в раницата си за връзката с ключове. Изкарах ги но с непохватните ми ръце успях да ги изпусна много бързо. Наведох се и в следващия миг усетих, че някой е зад мен. Изправих се рязко и видях, че е Деймън..
-Трябва да престанеш да изникваш от никъде! -Казах, като се подпрях на вана и го погледнах.
Каси Блейк
Каси Блейк
Вещица.
Вещица.

Пари : 285

Роул Плей
Най-важното за героя:

Върнете се в началото Go down

Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;  - Page 2 Empty Re: Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;

Писане by Деймън Салваторе Вто Мар 13, 2012 4:59 pm

Да както си и и знаех .. не след дълго Каси реши да ми се обади.Но интереснос какво обеснение ... че тока е бил спрал а дали всъщост беше така ?
- Сериозно Каси мислиш ли че ще минеш ст ози номер за тока ? - попитах я .. като след това се засмях.
От другата страна на телефонната слушалка не се чул нищо след поселдните ми думи.Побързах да отвърна отново на тишината.
- Да .. добре Каси идвам ! - отбелязах и затворих телеффона.
Тръгнах към дома й и не след дълго почуках на вратата.Трябваше поне да се придължав към добра .. добър глаждадин на Мистик Фолс ! Бях поканен можех даа си вляза по всяко време.Зачаках да ми се отвари врата.Чуваха се стъпките на Каси.
- Реши се да отвориш ! - казах и направо влязох вътре.
Деймън Салваторе
Деймън Салваторе
Вампир.
Вампир.

Пари : 1591
Местоживеене : Мистик Фолс

Роул Плей
Най-важното за героя:

Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;  - Page 2 Empty Re: Няколко дни по-късно; Мистик Фолс;

Писане by Каси Блейк Вто Мар 13, 2012 5:05 pm

Отворих и той влезе. Затворих след него, като побързах да се движа близо до него. Мрака на къщата изглеждаше злокобен и ме караше да настръхвам. Влязохме в хола и аз седнах на дивана, държейки (стискайки) свещта в лявата си ръка. Погледнах Деймън, или поне онази част от него, която можех да различа в тъмнината.
-Благодаря, че дойде. Нямам други познати в града, а баба ми няма да се върне още поне 5 часа.. -Казах, като оставих свещите на масата и го погледнах отново. Знаех, че вероятно си мисли, че е само оправдание, но наистина имах страх от тъмното.. Ужасен страх, още от дете.
Облегнах глава назад, издишайки облекчено, че вече не съм сама и съм в безопасност.. Поне в по-голяма степен. Може би трябваше да се страхувам и от Деймън? Факт беше, че не се боях от него, а дори се чувствах много добре в присъствието му.
Усетих, че се приближава, но не отворих очи и не вдигнах главата си, за да го погледна. Бях се облегнала на дивана.
Каси Блейк
Каси Блейк
Вещица.
Вещица.

Роул Плей
Най-важното за героя:

Писане by Деймън Салваторе Чет Мар 15, 2012 5:00 pm

След като влязох .. Каси веднага тръгна след мен докато държеше една свещ в ръката си.Интересно какво щеше да освети с тази свещ .. но това нямаше голяма значение поне замен.В малкото време прекарано тук бях опознал къщата доста добре.Тя седна на дивана и се облегна назад .. явно се беше замислила за нещо.. а аз пообиколих наоколо.Кази ми че баба й ще се прибере по късно затова искала компания защото имала страх от тъмното.Всеки минаваше с този номер но засега нищо нямаше да кажа.Приближих се до нея .. тя определено ме усетя но не направи нищо.Седна на дивана до нея и я погледнах.
- Сигурна ли си че са спрели тока .. или е изгорял някой бушон ? - попитах я.
Деймън Салваторе
Деймън Салваторе
Вампир.
Вампир.

Роул Плей
Най-важното за героя:

Писане by Каси Блейк Чет Мар 15, 2012 5:06 pm

Погледнах го.
-Съседните къщи също нямат ток.. -Посочих към прозореца, от където ясно се видя, че къщата срещу нас и още няколко къщи наблизо не светеха.
Той беше по-близо до мен, което ме накара да поема въздух и да отместя погледа си на друга страна. В къщата беше станало почти смразяващо студено, защото отоплението беше на ток.. А ток нямаше!
Потърках ръцете си една в друга, като направих жалък опит да ги стопля. Дали можех да го направя и чрез магия? Вероятно. Просто бях научена да не използвам магията си излишно, за да имам "по-големи запаси" и да не се изтощавам.
Отново върнах поглед на Деймън, който не спираше да ме гледа почти смущаващо. И все пак продължаваше да мълчи.
-Мислех, че вие, вампирите, обичате да говорите.. Но напоследък все повече такива паузи.. почивки.. -Обърнах се изцяло към него. -Няма ли да кажеш нещо? Поне.. да предложиш нещо.. Говори ми, мразя да е тихо, когато е тъмно..
Каси Блейк
Каси Блейк
Вещица.
Вещица.

Роул Плей
Най-важното за героя:

Писане by Деймън Салваторе Чет Мар 15, 2012 5:13 pm

Каси започваше да прилича на дете все повече и повече .. Говори ми ? Когато е тъмно защото ме е страх ? Сериозно ? Дайдох да и правя компания не да ставам детегледач ! Погледнах я хем нацупено .. хем се окорих отпреде й.
- Ние вамипирлите ли ? - засмех се.
- Е Каси мила .. не всиччко което са ти казвали е вярно за нас .. - дигнах ръмене леко и станах.
Доближих се до прозореца по добре .. и започнах да оглеждам какво става навън.От отсрещната къща се виждаха също запаление свещи..погледнах отново Каси.
- Защо ти отиде да се запознаеш с съседите си .. а реши да извикаш точно мен ? И не ми казвай защото не позванаш никого в този град това е чуден начин да намериш повече познати тук Каси ... оточних и дръпнах пердето отново така както си беше и седнах до нея отново.
- Или има нещо което искаш да ми кажеш .. или знам ли ? .. Защо бях аз Каси ? Защо ме повика .. ? Тъмно .. не както казах ! - застанах през нея като я гледах в очите и чаках отговора й.
Деймън Салваторе
Деймън Салваторе
Вампир.
Вампир.

Роул Плей
Най-важното за героя:

Писане by Каси Блейк Чет Мар 15, 2012 5:18 pm

Попита ме защо него. Попита ме, защо избрах да прекарам мрака именно с него, а аз не можех да му обясня. Всъщност знаех точните думи.. Можех да му кажа, че просто не харесвам съседите или, че съседите не харесват мен.. Но щеше да е лъжа. Истината се коренеше в това, че се чувствах в безопасност само покрай него. Нещо, което до сега не ми се беше случвало изобщо.. Да мога да спя спокойно, да се разхождам.. Защото знам, че е наоколо.
Но как се очаваше от мен да му обясня това, след като се познавахме едва от седмица, почти две? Щеше да ми се присмее отново и вероятно да избяга колкото се може по-далеч от мен. Вероятно на другия край на града.
Отклоних поглед от неговия, като се загледах в свещта. Обмислих още една минута какво точно да му отговоря и се обърнах към него.
-Повярвай ми, отговора ще е прекалено откачен. Просто приеми, че ти се обадих и предпочетох теб, пред старата двойка отсреща на улицата..
Каси Блейк
Каси Блейк
Вещица.
Вещица.

Роул Плей
Най-важното за героя:

Писане by Деймън Салваторе Чет Мар 15, 2012 5:27 pm

Каси закасняваше доста с отговора си.Какво се въртеше в главата й сега ? Най лесния начин беше да вляза в главата й и да разбера но не мисля че щеше да бъде редно точно сега.Не го направих ! Не след дълго получихи отговор ..
- Хайде Каси колкото и да е откачен отговора на въпроса ми го кажи .. рано или късно пак ще разбера какъв е .. така че по добре сега отколкото късно ! - казах като се усмихнах й седнах на един от столовите който бяха близко до канапето на което беше седнала Каси и я погледнах.
- Хайде .. мила - подканвах я да каже това което мислеше.
Деймън Салваторе
Деймън Салваторе
Вампир.
Вампир.

Роул Плей
Най-важното за героя:

Писане by Каси Блейк Чет Мар 15, 2012 5:32 pm

Думите му почти ме омагьосваха да кажа това, което наистина мислех до преди няколко минути. Но ключовата дума беше "почти".. Защото аз не бях сигурна, че това е правилното решение.
Погледнах го и след още малко време реших да бъда честна.. Ако избяга-избяга.. Ако не- можеше да се чувствам късметлийка. Приведох се напред, за да може да виждам лицето му много по-добре.
-Истината е.. -Започнах бавно и спокойно, макар и сама да можех да чуя как ритъмът на сърцето ми се ускоряваше. -.. че когато си около мен и се чувствам добре. Имам предвит.. не ме е страх. На дали щях да се чувствам в безопасност, докато пия капучино в съседната къща със съседите на възрастта на баба ми..
Отново започнах да протривам ръцете си, но този път не, защото беше студено (наистина беше), но и защото бях необяснимо нервна.
-Това е.. -Добавих, като се подготвих отново за порция подигравки и смях.
Каси Блейк
Каси Блейк
Вещица.
Вещица.

Роул Плей
Най-важното за героя:

Писане by Деймън Салваторе Чет Мар 15, 2012 5:38 pm

Засмях се когато Каси ми каза причината.Очаквах го до някаква степен но все пак ... не и точно от нейната уста да излязат тези думи и то точно сега.Изправих се от стола и заобиколих канапето каза застанах зад нея.Приближих се близо до ухото й.Чувах биенето на сърцето й.
- Прекалено много ме успокой като каза че предпочиташ мен пред капучино и сладка приказва с възрастта жена на годините на баба си Каси .. - засмех се леко.
Продължавах да седя зад нея и да омбисмял какво можех да кажа сега.Доста трудна позиция.
- И само това ли е Каси че си чувстваш в безопостонст когато съм около теб .. нико друго ? - попитах я и най накрая седнах до нея .. защото изглеждаше че и дишам във врата буквално все едно я карах на направи нещо на живот и смърт.
Деймън Салваторе
Деймън Салваторе
Вампир.
Вампир.

Роул Плей
Най-важното за героя:

Писане by Каси Блейк Чет Мар 15, 2012 5:44 pm

Когато застана зад мен, усетих как цялата ми кожа настръхна. Дори за момент затворих очи, за да се опитам да се съсредоточа върху думите, а не действията му. Попита ме дали има още, а след това се премести и седна до мен отново.
Може би искаше да му кажа нещо повече? Че го харесвам? Та това нямаше нужда дори да се казва! Самото ми поведение показваше достатъчно, че не само съм заинтересована от него, но и се надявам това да е взаимно.
И тук идваше проблема, че Деймън беше нещо като обвързан. Сетих се за това и то дойде в мисълта ми като здрав шамар. Но, мамка му, какво можех да направя, след като наистина изпитвах нещо към него?
-Какво искаш да чуеш от мен? -Прошепнах, като го погледнах. -Да, наистина те харесвам. И мисля, че няма смисъл да ти го казвам поради две причини.. Първата е, че имаш приятелка-вампир, която вероятно ще дойде да ми откъсне главата някой ден.. Втората е, че това, което чувствам не е взаимно.. Предполагам.
Отместих поглед от него и се загледах в пода.
Каси Блейк
Каси Блейк
Вещица.
Вещица.

Роул Плей
Най-важното за героя:

Писане by Деймън Салваторе Пет Мар 16, 2012 8:01 pm

Дойде времето когато Каси си призна че ме харесва.На лицето ми се появи една голяма усмивка.Какво пък от това че имах приятелка вампир ? .. Не мисля че имаше нещо общо с нея .. не съм виждал Катрин от доста време .. пък и не знаех дали ще е в града .. така че не мисля че има място за притеснение тук.
- И аз те харесвам Каси .. - казах като й се усмихнах.
Не исках да изглежда грубо пък и аз наистина я харесвах.Но като приятелка или нещо повече ?
- Не се притеснявай за Катрин .. не мисля че е способна да те нарани ..- отбелязах .
Деймън Салваторе
Деймън Салваторе
Вампир.
Вампир.

Роул Плей
Най-важното за героя:

Писане by Каси Блейк Пет Мар 16, 2012 8:07 pm

Той каза, че също ме хареса, но не стана ясно дали го казва в смисъл "харесвам те, но само до толкова".. Изправих се, като се облегнах до прозореца. Погледнах Деймън и се усмихнах съвсем леко.
-Нали ще останеш? Тази вечер.. -Помолих, като не откъсвах поглед от него. Исках да се сгуша в него и да го целуна, но си нямах на идея как ще реагира на това.. и дали иска да го направя.
Прокарах ръка през косата си, като през тъмнината едва виждах очертанията на красивото лице на Деймън.. И все пак го гледах.
Каси Блейк
Каси Блейк
Вещица.
Вещица.

Роул Плей
Най-важното за героя:

Писане by Деймън Салваторе Пет Мар 16, 2012 8:14 pm

Поклатих глава в знак на съгласие на въпроса който ми зададе Каси .. но мислех да го изрека и гласово.Преди това станах и отидох до прозореца при нея и дръпнах пердето за да видя какво става навън и дали още в съседната къща няма ток.
- Да ще остана .. - казах като върнах пердето на мястото му и тогава устните ми минаха на съвсем малко разстояние от нейните.
След като се отдалечих се усмихнах самодоволно.Ако искаше нещо от мен .. сама да направи първата крачка и да си го вземе.Върнах се отново на дивана и се обърнах към нея за да видя следващата й реакция.
Деймън Салваторе
Деймън Салваторе
Вампир.
Вампир.

Роул Плей
Най-важното за героя:

Писане by Каси Блейк Пет Мар 16, 2012 8:24 pm

Искаше сама да си взема целувка или нещо друго от него. Можех да го прочета в големите му сини очи, които ме гледаха и очакваха да кажа или направя нещо. Приближих се и седнах срещу него, като поех въздух съвсем леко, все едно се канех да направя нещо много трудно, за което се изискваше много концентрация..
Приближих се и го целунах, като затворих очи и се отпуснах. Всъщност може би само външно, защото треперех.. Отдръпнах се и го погледнах.
-Това ли искаш или не искаш да се приближавам до теб толкова? Кажи ми искаш ли ме.. Или не.. -Казах, като седнах на дивана.
Каси Блейк
Каси Блейк
Вещица.
Вещица.

Роул Плей
Най-важното за героя:

Писане by Деймън Салваторе Пет Мар 16, 2012 8:29 pm

Искам ли я или не ? Мисля че това беше елементарен въпрос .. и тя само можеше да си отговори на него.Беше тъмно .. без ток ! Минаваше 12 през ноща !Само се усмихнах и тя би трябвало да разбере навика.
- Ще задаваш въпрос ли Каси или направо ще мънеш към действията си .. защото аз нищо няма да направя преди теб ! - казах точно ..като не откъсвах поглед от очите й !
Приближих е още малко към нея и я целунах .. Сега чаках сладващата реакция на Каси !
Деймън Салваторе
Деймън Салваторе
Вампир.
Вампир.

Роул Плей
Най-важното за героя:

Писане by Каси Блейк Пет Мар 16, 2012 8:34 pm

Да, наистина беше глупав въпрос, но исках да съм сигурна. Той ме целуна, а аз му отвръщах. Някакси, загубена в целувката ни, се оказах притисната на единия край на дивана, а той беше над мен, целувайки устните ми. Ръцете ми минаваха по цялото му тяло плахо и несигурно, но много по-уверено от предния път, когато се целувахме и докосвахме.. Отново в моята къща.
Тялото ми потръпваше под неговото и си пасваха толкова добре, че и химията нямаше такова добро уравнение, което да обясни тази реакция.
Усмихнах се, като започнах да целувам врата му.
Каси Блейк
Каси Блейк
Вещица.
Вещица.

Роул Плей
Най-важното за героя:

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите